;

مروری بر آثار استاد اسفندیار احمدیه

نمایشگاه انفرادی نقاشی،

جمعه ۴ اسفند ۱۳۹۶ تا سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۶

هنرمندان نمایشگاه

بیانیه

نمایشگاه مروری بر آثار استاد اسفندیار احمدیه در گالری پردیس باغ موزه هنر ایرانی برگزار می شود.
آیین گشایش نمایشگاه مروری بر آثار استاد اسفندیار احمدیه ساعت 16 روز جمعه چهارم اسفندماه در گالری پردیس باغ موزه هنر ایرانی برگزاری می شود.
استاد اسفندیار احمدیه ، نقاش روایات مذهبی ، ماجراهای حماسی ، کار ومعیشت مردمان کوی و برزن ،  ابعاد متعددی از نگاه به جهان را ازخود به یادگارگذاشته است . ایشان از شاگردان علی اصغر پتگر در مکتب کمال الملک بودند.

در دیدار از آثار این استاد فقید، با دنیایی از رنگ، شور، تنوع، حرکت، زندگی، ایمان، شعف و مهر آشنا می شویم. مهم ترین تفاوت میان آثار احمدیه با آثار استادانی از نسل بلافصل کمال الملک ، در خلق آثار خیالی است. ایشان در اوایل دهه 80 نیز از سوی انجمن سینمایی فیلمسازان انیمیشن ایران (آسیفا) به عنوان پایه گذار انیمیشن (پویانمایی) درایران شناخته شد. وی در سال 1307 در محله پامنار تهران متولد و در سال 1390 چشم از جهان فروبست .
 در این  نمایشگاه که به همت پروین مهاجر( همسراستاد) برپا می شود ، حدود چهل اثر از آثار ایشان که کمتر دیده شده، در معرض دید علاقه مندان قرار می گیرد.
نمایشگاه اسفندیار احمدیه از چهارم تا پانزدهم اسفند ماه همه روزه بجز روزهای پنج شنبه از ساعت 10 صبح تا ساغت 20 در گالری پردیس باغ موزه هنر ایرانی واقع در خیابان ولی عصر، بالاتر از پارک وی، خیابان فیاضی، خیابان بوسنی هرزگوین ، سه راه دکتر حسابی پذیرای علاقه مندان و هنر دوستان است.

 

  اسفندیار احمدیه نماد یک دوران 
 استاد اسفندیار احمدیه ، نقاش روایات مذهبی ، ماجراهای حماسی ، کار ومعیشت مردمان کوی و برزن ،  ابعاد متعددی از نگاه به جهان را ازخود به یادگارگذاشته است . ازجمله ، به مناظر طبیعی متعدد از چشم اندازهای اطراف تهران و سایر نقاط ایران پرداخته است. مناظری گاه واقع نمایانه ، و اغلب خیالی.  
 در عین حال وی با ثبت تصاویری روشن و صادقانه از محله های تهران، از قنات حاجی علی رضا در سرچشمه گرفته تا تصویر سقا در سبزه میدان، از کوچه پس کوچه های پس قلعه گرفته تا معابر آشنای سرچشمه و از میدان مخبرالدوله گرفته تا آب انبار قدیمی نوعی حس نوستالوژیک را نیز به سایر ویژگی های بارز آثارش افزوده است .
 در دیدار از آثار استاد اسفندیار احمدیه، با دنیایی از رنگ، شور، تنوع، حرکت، زندگی، ایمان، شعف و مهر آشنا می شویم و بار دیگر به خاطر می آوریم پاکیزگی و ایمان مبنای هنر والای ایرانی بوده است .
مهم ترین تفاوت میان آثار احمدیه با آثار استادانی از نسل بلافصل کمال الملک ، همچون علی محمد حیدریان، حسین شیخ و اغلب نقاشان آن دوره، در خلق آثار خیالی است.
 اهتمام به مضامین مذهبی نیز از دیگر ویژگی های آثار وی است. به عنوان مثال می توان به تابلوهایی چون شهادت امام حسین(ع)، روایت اصحاب فیل، علی(ع)، ضامن آهو و صحنه خیالی او از روز قیامت اشاره کرد .
در سال 1370 از سوی شورای ارزشیابی هنرمندان کل کشور نشان درجه یک هنری را دریافت کرد . استاداسفندیار احمدیه در اوایل دهه 80 نیز از سوی انجمن سینمایی فیلمسازان انیمیشن ایران (آسیفا) به عنوان پایه گذار انیمیشن (پویانمایی) درایران شناخته شد .
تولد 1307 در محله پامنار تهران /  درگذشت 1390 
احمدرضا دالوند
 
 

 

آثار

در حال بارگذاری تصاویر loading
loading

نمای چیدمان

در حال بارگذاری تصاویر loading
تصویر چیدمان مرتبط یافت نشد.
loading

مجله

در حال بارگذاری تصاویر loading
مطلب مرتبط یافت نشد.
loading

ویدئو

در حال بارگذاری تصاویر loading
loading
جهت استفاده از امکانات سایت ابتدا وارد شوید.
عضو گالری‌اینفو هستید؟ ورود به گالری اینفو
عضو گالری‌اینفو نیستید؟ ثبت نام در گالری اینفو
مشکلی به وجود آمده است
اثر از آرشیو شما حذف شد اثر به آرشیو شما اضافه شد هنرمند از آرشیو شما حذف شد هنرمند به آرشیو شما اضافه شد گالری از آرشیو شما حذف شد گالری به آرشیو شما اضافه شد نمایشگاه از آرشیو شما حذف شد نمایشگاه به آرشیو شما اضافه شد