کامبیز درم بخش طراح، کاریکاتوریست و گرافیست پرکار ایرانیست که ۵۵ سال همکاری مستمر با مطبوعات صاحب نام ایران و جهان داشته است. او همچنین برادر کیومرث درمبخش بود که جوایز بینالمللی معتبری را از آن خود کرد. او فارغالتحصیل هنرستان هنرهای زیبای تهران بود و از ۱۴ سالگی همکاری خود را با نشریات ایرانی از جمله توفیق آغاز کرد و فعالیت خود را با همکاری با دیگر مطبوعات داخلی و خارجی از جمله نیویورک تایمز، اشپیگل و نبل اشپالتر ادامه داد. او بیش از ۶۰ سال با مطبوعات داخلی و خارجی معتبر همکاری داشت. او سابقه تدریس به عنوان استاد کاریکاتور در دانشگاه تهران را دارد و داور مدعو چند نمایشگاه بزرگ بین المللی کاریکاتور نیز بوده است.
کامبیز درمبخش در سال ۱۳۹۳ نشان شوالیه را از سفارت فرانسه دریافت کرد. او نخستین هنرمند هنرهای تجسمی ایران است که موفق به اخذ این جایزه شد.
درم بخش بیش از ۵۰ نمایش انفرادی در داخل و خارج از ایران برگزار کرد و در ۲۰۰ نمایش گروهی حضور داشت و برنده جایزه اول از بزرگ ترین و معتبرترین مسابقات بین المللی کاریکاتور ژاپن، آلمان، ایتالیا، سوئیس، بلژیک، ترکیه، برزیل، یوگسلاوی و چندین جایزه بین المللی دیگر نیز می باشد.
آثار کامبیر درمبخش در موزههای معتبری چون موزه هنرهای معاصر تهران، فرهنگستان هنر خانه صبا، کتابخانه ملی، مان هنر نو، موزه سندیکای گرافیستهای ایران، موزه آوینیون پاریس، موزه کاریکاتور بازل در سوئیس، موزه کاریکاتور گابروو در بلغارستان، موزه هیروشیما در ژاپن، موزه ضد جنگ یوگسلاوی، موزه کاریکاتور استانبول در ترکیه، موزه کاریکاتور ورشو در لهستان و مجموعه شهرداری شهر فرانکفورت آلمان نگهداری میشود.
کتاب های کامبیز درمبخش در زمینههای متعدد تصویرسازی و کاریکاتور تاکنون به چاپ و انتشار رسیده است. از جمله: بدون شرح «ایران»، دفتر خاطرات فرشته ها «ایران»، کتاب کامبیز «ایتالیا»، کتاب های مشترک طنز اندیشان امروز ایران، طنز اندیشان امروز ایران در خارج از کشور، میازار موری که دانه کش است، المپیک خنده، سمفونی خطوط، اگر داوینجی مرا دیده بود و چندین کتاب در حال انتشار دیگر.
درم بخش در زمینه تبلیغات هم فعالیت داشته از جمله: طراحی روی جلد کتاب، تصویرگری کتاب کودک، پوستر، فیلم کوتاه، کارت پستال، تقویم و ...
این هنرمند گرانقدر در آبان سال ۱۴۰۰ به دلیل ابتلا به ویروس کووید-۱۹، در سن ۷۹ سالگی درگذشت.