اردشیر محصص کاریکاتوریست، طراح و نقاش ایرانی بود که توانست پایههای کاریکاتور جدید در ایران را بنا سازد. او در خانوادهای متمول در رشت به دنیا آمد. محصص پس از تحصیل رشته حقوق در دانشگاه تهران و مدتی کار در دولت، طراحی را آغاز کرد و برخی از آثار او در کتابها و نشریات منتشر شد. پس از انقلاب اسلامی، اردشیر به نیویورک مهاجرت کرد.
ایراندخت محصص، خواهر اردشیر نیز یکی از استادان کاریکاتور و نظریهپرداز هنری است همچنین بهمن محصص، مجسمهساز و نقاش پیشگام هنر ایران، پسر عموی اردشیر است.
اردشیر محصص مدتی در کتاب جمعه به فعالیت مشغول بود؛ زمانی که احمد شاملو سردبیری کتاب هفته را برعهده گرفت، طرحهای اردشیر برای چاپ پذیرفته شد و نامش به عنوان طراحی صاحب سبک بر سر زبانها افتاد. پس از تعطیلی کتاب هفته، محصص به روزنامه کیهان رفت و مدتی طرحهایش در این روزنامه چاپ میشد.
محصص دربارهی کارهایش میگوید: «من آنچه را میبینم میکشم؛ به نظر من کاریکاتورها اسناد یک عصرند؛ همچنان که مدارک رسمی، اعلامیههای دولتی و گزارشهای پارلمانی نیز چنین هستند.» طرحهای اردشیرمحصص زوایایی از جامعه را نشان میدهد. خطوط لرزان، صاف و گاه هندسی از ویژگی های آثار اردشیر محصص بود.
از آثار محصص کتابهای «اردشیر محصص، تاریخی کوتاه» و «زندگی در ایران» در ۱۹۹۴ توسط انتشارات میج (MAGE) در آمریکا انتشار یافتهاست.
در سال ۲۰۰۶ میلادی، مجموعه آثار اردشیر محصص در موزه هنرهای مدرن نیویورک به نمایش گذاشته شد.
اردشیر محصص، پس از سالها زندگی با بیماری پارکینسون در ۱۸ مهر سال ۱۳۸۷، در سن ۷۰ سالگی پر نیویورک درگذشت.