;
گالری فرمانفرما، از ۲۲ آذر لغایت ۶ دی ماه سال ۱۳۹۸، نمایشگاهِ انفردی "مروری برآثار میترا ابراهیمی"را در دو طبقه گالری خود، به نمایش در می آورد.
میترا ابراهیمی متولد ۱۳۳۱ که دارای فوق لیسانس در رشته چاپ های دستی از گلد اسمیت کالج است. سابقه نمایشگاه های انفرادی و گروهی زیادی را در کارنامه حرفه ای خود دارد.
در این نمایشگاه با نگاهی بر ۱۵ سال نقاشی های وی در قالب 5 مجموعه ؛ دست ها و پرنده ها-دیوارها- رنگ،حیاتی دوباره - سیب های خط خورده-گذر از آب و صدف از سال ۱۳۹۸-۱۳۸۳ به نمایش درخواهد امد.
فاروغ مظلومی در رابطه با اثار او می نویسد:" میترا ابراهیمی نقاش رابطه است؛
رابطه انسان با اشیا یا اشیا با همدیگر. او حتی به روابط انتزاعی انسان با شعر و اسطوره و افسانه توجه دارد . در مجموعه ی « دست ها و پرنده ها » از دست به عنوان عضوی از بدن که نشانه دعوت و دوستی است برای گسترش رابطه با موجودات دیگر استفاده می کند.
میترا ابراهیمی معاصر است .چون هم زمان با خشونت جاری در جهان خصوصا خاورمیانه از مواد و تکنیک های لطیف دور شده و رابطه هایش را با تکنیک های سخت تر مثل آکریلیک و رنگ روغن یا خطوط قطعی قلم مرکب بررسی می کند.اما او حتی در مجموعه دیوارها که روایتی از شخصیت رازآلود دیوار است خشن نیست . نبودن خطوط محیطی ضخیم تقریبا در تمامی مجموعه ها ، مرزناپذیری و دسترسی آسان سطوح روی تابلو به همدیگر و استفاده از رنگهای یکسان برای اشیا و موجودات زنده نشان میدهد این نقاش تمام جهان را به یک اندازه دوست دارد .شاید بتوان او را نقاش سوررئالیست ،سمبولیست حتی نقاش کنشی نامید چرا که دستهایش با فرمان دیگری حرکت می کند اما در نهایت از همه این برچسب های حقیقت فکن فرار می کند و نقاش باقی می ماند"