;
"درون "در اینجا مجازاً به معنای باطن و ضمیر فردی تعریف شده است؛ جایی که احساسات افکار و هویت شخصی شکل می گیرند. در مقابل "برون" نمادی از تاریخ و فرهنگ ایران است؛ بخشی از هویت ما که به دلیل زیست در دنیای امروز گاه مورد بی توجهی قرار گرفته است. هرچند درون و برون در نگاه اول به دو مفهوم متضاد اشاره دارند در این نمایشگاه، به جای تقابل، بر پیوند و همزیستی این دو تاکید شده است.
در دنیای امروز هنر و فرهنگ قدیمی ما با زندگی معاصر بیگانه به نظر میرسد. در این پروژه تلاش شده تا با ایجاد بستری نو و استفاده از شیوه های جدید، زمینه ای برای آشنایی دوباره با این فرهنگ فراهم شود. هر اثر هنری نمایانگر فرآیند درونی سازی تاریخ، فرهنگ و هنر ایرانی است؛ تلاشی برای کاهش فاصله ای که میان نسل جدید و میراث فرهنگی ایجاد شده است. با استفاده از داستانها و روایت ها و خوانشهای امروزی تر، این آثار تلاش دارند تا آن بیگانگی را کاهش دهند و پیوندی جدید با گذشته خود برقرار کنند.
نمایشگاه "درون و برون" بازتاب سفری است که از آگاهی و شناخت جهان بیرونی، تاریخ و فرهنگ آغاز میشود و با درونی سازی آن به عنوان بخشی از هویت فردی ادامه می یابد. در اینجا، هنر به عنوان ابزاری برای پیوند این دو جهان عمل کرده و هر اثر نشان دهنده ی ارتباط عمیق میان درون فرد و گذشته و فرهنگ ایران است. این آثار تجسمی از همزیستی میان ظاهر و باطن، درون و برون و تلاشی برای بازگرداندن ارزشهای فرهنگی به زندگی روزمره و ذهن معاصر هستند.