;
در فرهنگ نه چندان دور و غریب این سرزمین ، دخترانی کم سن و سال با لباس هایی سفید و صورت هایی بزک کرده درحجله انتظار دامادی نا شناس را می کشیدند که منتخب خانواده و اطرافیانشان بوده .
اکثر ما خاطراتی از این قبیل از مادران و مادر بزرگ هایمان شنیده ایم و تلاش به درک اون محدودیت و حسرت ها کرده ایم.
زمانی که دختران نا بالغ بدونه دسترسی به تکنولوژی و تحصیل و حتی روابط اجتماعی ، خود را در یک زندگی تحمیلی مییافتند و تمام شکست ها و تنهایی ها را از همان دوران کودکی با خود بزرگ و بزرگ تر می کردند.
اما این روزها حقوقی مانند حق انتخاب همسر یا حق تحصیل و یا حتی کار برای دختران ما مطرح است ، که تا حدودی استقلال را برای زنان جامعه به ارمغان اورده.
اما متاسفانه در گوشه و کنار شهر وروستاها همچنان با نو عروسان نا بالغ و یا کم سن و سالی روبرو میشویم که گاهی بعداز گذشت چند سال و داشتن فرزند تلاش برای بدست اوردن حقوق از دست رفته ی خود می کنند.
در روزگاری که تحصیل ، اطلاعات، رسانه ها، تکنولوژی و ارتباطات به راحتی آگاهی را در اختیار نوجوانان و جوانان قرار می دهد ، طعم شکست تلخ تر شده و زنان جامعه تلاش بیشتری برای دست یافتن به حقوق خود می کنند.
آمار درخواست طلاق از سوی زنانی که زیر ٢٠ سالگی به ازدواج تحمیل یا تشویق شدند تاکیدی بر این ساختار اشتباه فرهنگی و تربیتی می باشد.
در راستای این هدف نقاشی هایی از دختران نا بالغ سرزمینمان با لباس های سفید بخت بر روی فرهنگی غنی و زیبای نقوش سنتی ایرانی برای معرفی بهتر این هویت ، در کنار چیدمانی در فضایی خاص به جهت تفهیم بهتر آثار ، با همکاری"گالری سایه" ترتیب داده شده با عنوان (عروسک).
انتخاب آگاهانه ی عنوان (عروسک ) با صنعت ایهام در این نمایشگاه معنای عروس کوچک و یا بازیچه ای به دست کودکان که تنها وظیفه اش زیبایی و لبخند حتی در ناعادلانه ترین رفتارها می باشد.
ساحل طلیس چی
Sahel Talischi / Untitled from the Doll Series / Mix media / 2016