;
در تصویرگری هنرمند با در دست داشتن موضوعی خاص، آن را به تصویر می کشد و با در نظر گرفتن مخاطب به اجرای آن میپردازد.
گالری شیرین مفتخر است با همراهی آقای حسن عامه کن دومین سالانه تصویرگری را با مضمون نسل های رنگین با حضور ۵۰ آرتیست به نمایش بگذارد. با سپاس فراوان از آقای جمال الدین اکرمی عزیز که متن زیر را برای این نمایشگاه تهیه دیده اند.
آیا ماه پیشانی سرانجام شاهزاده ی رویاهایش را بازخواهد یافت؟ دختر نارنج و ترنج از طلسم باغ جادو رها خواهد شد؟ کوراوغلوی چنلی بل خواهد توانست اسب جادویی اش را از کچل حمزه بازپس بگیرد؟
این ها پرسش های کودکانهای است که پاسخ آن دررویدادهای متن و تصویرهای یک کتاب نهفته است.
کودکان دیروز و امروز شیفتهی تصویرهایی هستند که بار روایت قصه ها و افسانه ها را به دوش میکشند. در نگاه نخست، این تصویرها هستند که کلید انتخاب کتاب توسط کودک به شمار می روند. نخستین ورق زدن ها، نگاه کردن ها، و درکی گذرا از ماجراهای یک کتاب در لایه های تو در توی خط ها و گسترهی پرنقش و نگار رنگ ها و فرم ها نهفته است. کودکان در جست و جوی رویدادهای متن قصه ها و افسانه ها، در لایه های پنهان تصویر به جنب و جوش در میآیند، خط های روایتی را دنبال میکنند و از دیدن کوچکترین نشانه های پنهان در تصویر شگفت زده می شوند. تصویرهایی سرشار از اسطوره ها، پهلوانی ها و رویدادهای جادویی.
آن چه بیش از همه در تصویرگری امروز موج میزند، گسترهی بی حد و مرز فانتزی ها و خیال پردازی های پایان ناپذیری است که تنها کودکان به تمامی باورش می کنند، با آن همراه می شوند و چه بسا رویاهاشان فراتر از انگاره های نویسنده و تصویرگر به پرواز در میآید. تصویرهایی که چندان مرز جغرافیایی نمیشناسد و آمیزه ای از ویژگی های اقلیمی دور و نزدیک در جهان امروز است.
نمایشگاه «نسلهای رنگین » تلاشی است برای رساندن کودکان به رویاهاشان. تلاشی سرشار از خط ها، فرم ها و رنگ های کودکانه ای که در نگاه و تکنیک تصویرگران برجسته ی دیروز و هنرمندان جوان امروز برای کودکان زمین تدارک دیده شده است.