;

خط‌نگاره

نمایشگاه گروهی نقاشی‌خط،

جمعه ۵ آذر ۱۳۹۵ تا سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵

بیانیه

علیرضا جوادی 1365

در عشق زنده باید،کز مرده هیچ ناید
دانی که کیست زنده؟ آن کو  ز عشق زاید

هنر رهایی است ؛ توسل جستن به نوعی روشنایی تا از بطن آن بتوان به سهمی از خودآگاهی رسید . در این تاریکی باید به عینیتی دست یافت که سرشار از محتوایی معرفت گونه است .‌ در انتخاب این مسیر باید به نوعی یگانگی دست پیدا کرد تا با نیروی قلب ، بتوان تفاوت بین علم و معرفت را به نمایش گذاشت ؛ یقینی که معرفت به بودن عشق را در ما متصور می کند . کشف هنر لزوما با مقوله عقل سازگار نیست ، هنر باید در انسان بجوشد و این جوشش متکی به نوعی تجربه و مبتنی بر معرفتی آگاهانه است.
هنر به مثابه حقیقت از منش بیانگری مفهوم سازی و نشانه های زبانی سود می جوید ؛ و به دلیل بازگشتش به تجربه ای انسانی ، ما را به نوعی مکاشفه در هنر می رساند. 
ما ‌برای درک زیباشناسی، امروز باید با این تجربه های زیبایی شناسانه مانوس باشیم و جنبش های زیبایی را در زندگی خود به کار بریم و از آخرین رویدادهای هنری دور نمانیم ، تا این گونه با چشم اندازی وسیع بتوانیم ذهن را شایسته هنرمندانه زیستن کنیم. هنر به حضوری خشک و ملالت بار تن نمی دهد و همیشه چالشی اساسی و جدید به انسان نشان می دهد. من نیز بر آن شدم تا ذهن خود را سوار بر این ادراک زیبایی شناسانه کنم و بتوانم خالقانعکاس بخشی از احساس های خویشباشم  که از خلوتی بی مهابا سخن می گوید ؛ خلوتی که‌زندگی را سیال و عشق را گوشزد می کند.


عباس سیف آبادی  ، 1365 تهران

بنده مکن رونده را ، گریه مکن تو خنده را...

هنر خوشنویسی در ابتدا با فرم های مجرد شکل می گیرد ، که این فرم ها هرکدام شخصیت های ظاهری و باطنی خود را دارند . از هم نشینی همین فرم های مجرد است که ترکیب های متنوع از خطوط مختلف شکل می گیرد.
بعد از تجربه در خط و خوشنویسی و آموختن و تمرین حروف الفبا ، سطرها و ترکیب های ساده و پیچیده و رسیدن به ترکیب های خلاقانه و تجربه هایی در هنر نقاشی خط ،دنیای دیگری از این بیکران خود را مقابل من نمایان کرد؛ دنیایی که حروف و کلمات جدا از محتوا و مفهومی که حامل آن هستند، فرمی دارند که این شکل و فرم در ابتدا شخصیت آن ها را مشخص می کند .
در این دنیای جدید، الف، فقط نقش الف را بازی نمی کند، بلکه یک کاراکتر است که می تواند در صحنه های مختلف، ایفاگر نقش های متفاوت باشد . در همین مرحله به درک آن رسیدم که انرژی های درونی حروف ، می توانند نمود بصری پیدا کنند و بدون اینکه پای خوانش در میان باشد ،مفهومی را انتقال دهند . این مفاهیم نشان دهنده ی تمام احوالات روزمره ی یک زندگی هستند ، همچون عشق ، عرفان ، فلسفه ، مسائل اعتقادی ، ساده ترین و پست ترین اتفاقات و حتی تجربه ی احساسات اروتیکی حروف و کلمات...
رسیدن به این دیدگاه از پس مخالفت های ذهنی من به تک بعدی نگری به خط و خوشنویسی شکل گرفت ؛ چرا که معتقد هستم نباید فقط و فقط دیدگاه های عرفانی و اعتقادی را به این هنر نسبت دهیم و تمام احوالات یک کاراکتر را نادیده بگیریم، بدون آن که بدانیم این فرم ها نیاز های دیگری هم دارند که باید به آن ها توجه شود .
در تجربه های چند سال اخیر خودم ، علاقه مند بودم رسیدن به این زاویه از زندگی فرم های خطی را برای مخاطبان به نمایش بگذارم . به امید آن که در این نمایشگاه و تجربه های آتی بتوانم این دیدگاه را به سرانجام برسانم...

آثار

در حال بارگذاری تصاویر loading
اثر مرتبط یافت نشد.
loading

نمای چیدمان

در حال بارگذاری تصاویر loading
تصویر چیدمان مرتبط یافت نشد.
loading

مجله

در حال بارگذاری تصاویر loading
مطلب مرتبط یافت نشد.
loading

ویدئو

در حال بارگذاری تصاویر loading
loading
جهت استفاده از امکانات سایت ابتدا وارد شوید.
عضو گالری‌اینفو هستید؟ ورود به گالری اینفو
عضو گالری‌اینفو نیستید؟ ثبت نام در گالری اینفو
مشکلی به وجود آمده است
اثر از آرشیو شما حذف شد اثر به آرشیو شما اضافه شد هنرمند از آرشیو شما حذف شد هنرمند به آرشیو شما اضافه شد گالری از آرشیو شما حذف شد گالری به آرشیو شما اضافه شد نمایشگاه از آرشیو شما حذف شد نمایشگاه به آرشیو شما اضافه شد