چهارتاق عنوان مجموعه کارگاه های تولیدی تصویرگری است که به همت موزه هنرهای معاصر اصفهان برگزار خواهد شد.
هدف از برگزاری این سلسله کارگاهها ، رشد و معرفی هنر تصویرگری اصفهان ، کمک به گسترش و آشنایی بیشتر مخاطبان در حوزه تصویرسازی با مشارکت هنرمندان فعال در این حوزه در شهر اصفهان، تعامل و همکاری با متخصصان این حوزه از سراسر کشور ، تعامل بین المللی با رویدادها و هنرمندان مطرح این شاخه از هنرهای تصویری در سراسر جهان و نیز ایجاد پایگاهی برای هنر تصویرگری در اصفهان از چشم اندازهای دیگر این مجموعه کارگاه هاست.
اولین سری کارگاه های این مجموعه 30 و 31 شهریور ماه 1396 در کتابخانه مرکزی اصفهان برگزار می شود. هنرمندان دعوت شده به این کارگاه از میان تصویرگران حرفه ای و نیمه حرفه ای این عرصه انتخاب شده اند. مدرّس این دوره علیرضا گلدوزیان، تصویرگر و طراح گرافیک ایرانی است و آثار بر اساس داستان¬های گزیده شده از کتاب «داستانهای امثال» امیر قلی امینی خلق خواهند شد.
روز جمعه 31 شهریور نشستـــــی زیرنظر اقای "علیرضاگلدوزیان"،تصویرگرمعاصر و با حضور "علی بوذری" عضو هیت مدیره انجمن تصویرگران ایران همراه با مروری برمجموعه آثار "علیرضاگلدوزیان" برگزار می¬شود. این نشست عمومی از ساعت 17 تا 19 روز جمعه در سالن کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان برگزار خواهد شد.
شایان ذکر است: از مجموعه آثار خلق شده در این مجموعه کارگاه ها، نمایشگاهی برگزار خواهد شد که برآیندی خواهد بود از هنرمندان تصویرگرِ فعال در اصفهان ،که در نهایت نقاط ضعف و قوت و ظرفیت های تصویرگری اصفهان را روشن تر خواهد کرد.
هدف اصلی در بخش نمایشگاه های مرتبط با این رویدادها ارائه و نمایش آثار در خور توجه در این حوزه و معرفی هنرمندان ایرانی و خارجی مطرح تصویرگر و در بخش کارگاه ها تولید آثاری با رویکردها و تجربه های تخصصی است. از این رو با هدف ثبت، روایت و خوانش فرهنگ و هنر غنی شهر اصفهان و با عنایت به جایگاه تاریخی این شهر در تعاملات فرهنگی و هنری در عرصه های جهانی ، نخستین کارگاه هنری با موضوع مثل ها و داستان های عامیانه ی اصفهان، بادعوت از برخی تصویرگران حرفه ای و نیمه حرفه ای در این رشته ،همراه با نشستی در همین رابطه در موزه ی هنرهای معاصر برگزار می گردد.
گفتنی است: هنر تصویرسازی در ایران که بیشتر تحت عناوین نگارگری، مینیاتور و نقاشی ایرانی به آن پرداخته شده است حاصل در هم تنیدگی تجربه ی زیسته ی ایرانیان در عرصه هنرهای تصویری و ادبیات غنی این مرز بوم است که این همراهی فضایی را ایجاد نموده تا لایه های مختلف فرهنگی، اجتماعی و روح زمانه ی هر دوران را بتوان از لایه های مختلف آثار مصور شده در مکاتب مختلف تصویرسازی ایرانی استخراج نمود، اکنون موزه هنرهای معاصر اصفهان تلاش می کند در راستای حفظ ارزش های فرهنگی، هنری این شهر و نیز احیا و امتداد مکتب بزرگ تصویرسازی اصفهان که هنرمندانی چون رضا عباسی، معین مصور و شفیع عباسی آغازگران آن در عصر طلایی صفوی محسوب می شوند همراهی تاریخ، ادبیات بومی و فرهنگ تصویری اصفهان را که روایتگر زیست بومی شهروندان این شهر در دوران های مختلف تاریخی بوده است را بازخوانی کرده و با توجه ویژه به تاریخ ذهنی، عینی و خاطرات فرهنگی، اجتماعی معاصر این شهر، در حفظ ماهوی ارزش های گذشته با عنوان نهاد متولی هنر معاصر نقش خود را به درستی ایفا نماید.