آرمان استپانیان گرافیست، عکاس و از هنرمندان معاصر ایرانی است. سال ها در رشته گرافیک فعالیت داشته و فعالیت جدی هنری اش را از سال ۱۳۱۵ با شرکت در نماشگاه دوسالانه گرافیک ورشو در لهستان شروع کرد و بعد از آن تاکنون در ۳۳ نمایشگاه داخلی و بینالمللی در زمینه گرافیک شرکت کرده است. همچنین او در دانشکده هنرهای زیبا و موزه هنرهای معاصر و انجمن های ارامنه تهران در نمایشگاه های متعدد عکاسی حضور داشته است. او فردی علاقهمند به تاریخ عکاسی ایران است به گفته خودش بعد از دیدن عکسی زیبا از مراسم عروسی در اهواز متعلق به سال ۱۹۱۹ م. به تاریخ عکاسی ایران علاقهمند شده است.
او دو تحقیق تصویری و نوشتاری در زمینه تاریخ عکاسی ایران انجام داده است:
«نگاهی به تاریخ ایران، ارمنیهای ایران از دریچه دوربین» عنوان نمایشگاهی است که در سال ۱۳۶۹ به همت او با تعداد ۲۱۰ عکس در موزه هنرهای معاصر برگزار شد و در آن آثار عکاسانی به نمایش در آمد که از ارامنه عکس گرفته اند از قبیل ارنست هولستر، میرزا عبدالله قاجار، روسی خان و ...
تحقیقی جامع در مورد آنتوان سوریوگین ۱۸۴۰-۱۹۳۲ عکاس برجسته دوره قاجار که در طول سالهای متمادی زندگیش عکسهای بیشماری با موضوعهای گوناگون از جنبههای مختلف زندگی مردم، مشاغلی، مناظر شهری و روستایی و همچنین تعداد بسیاری عکسهای استودیویی و پرتره نیز گرفته است. او به خاطر تکچهرههای خوبی که میگرفت، عکاس عالیرتبه دربار ناصرالدین شاه و حتی رضا شاه گردید. تصویر مورد نظر همراه با چهار تصویر دیگر از همین مجموعه در بخش (عکاسی خلاق)، نمایشگاه «نگاه ایرانی، ایران، انقلاب عکاسی» به نمایشی در آمد، این نمایشگاه که با حمایت لابراتوارهای لوپن و همکاری مدیریت موزه هنرهای معاصر تهران، پشتیبانی شهرداری پاریس، سفیر فرانسه در ایران، سفیر ایران در فرانسه و بسیاری از مقامات دولتی فرانسه شکل گرفته است، ابتدا در پاریس برگزار شد و مجددا بهار ۱۳۸۱ در موزه هنرهای معاصر تهران به معرض نمایش گذاشته شد.