;
مجموعه پیش رو، با هدف قرار دادن شهر تهران به عنوان محلیت، هفت هنرمند را که اقدام به بازنمایی این شهر کرده اند در خود گنجانده است. نقطه اشتراک تمام مجموعه حاضر، تعاملی است که مابین عمل عکاسانهی هنرمندان و کیورِیْتور، برای بازنگری و گسترش سطح معمول امکانات تصویری شهر تهران و مفاهیم رایج در آن شکل گرفته است. در این وفاق تازه، گویی امکانی فراهم شده تا لایه محتمل تازهای به واسطهی تعامل زیباشناسانه عکاس و کیوریتور به روی نقش روزمرهی تهران کشیده شود. لایهای که با نفوذ به جنبههای مختلف شهری، از مناظر داخل شهر گرفته تا حاشیه آن، از فضاهای داخلی تا خارجی، اقدام به بازتعریف و گسترش تعاملات محتمل شهری می کند.
در ادامه ی این منطق همچنین تلاش شده است جایگاه بیننده اثر به ماهیتی تعاملی تر از صرفا دیدن یک نمایشگاه عکس ارتقا پیدا کند. با تمهیدات مختلف فراخور محتوای هر مجموعه، بیننده آثار یا با همراه شدن با گزاره ی نمایشگاه، بعنوان رسانه ای افزوده به عکاسی یا در تمهیدات تعاملی که برای دیدن نمایشگاه، در چینش یا در ارائه آثار تعبیه شده است، از خوانش سطح عکس فراتر می رود.
در همین راستا، نحوه ی بدیع استفاده همزمان از سه گالری در مرکز شهر، مثلثی را شکل داده که بیننده با اقدام به سفری کوتاه مابین این سه جایگاه، سفری در مرکز تهران که با پیاده روی هم میسر است، با تمامیت تلاش هنرمندان در رویداد نمایشگاهی "رویارویی" همراه میشود.
رهام شیراز، نمایشگاه گزار
هنرمندان به ترتیب حروف :پرستو ابن علی،مهسا بهدادی مهر ،هدیه جمشیدیان،حمیدحکاکی،امیر علیمی ،پریسا گلشنی،کاترین ملکی نظری.
این رویداد همزمان در گالری نات،هپتا و تم برگزار می شود .